De zin van het leven

Ik was een tiener toen Monty Python op tv kwam. We keken iedere zondag, begrepen er vaak niet veel van, sketches hielden zomaar op, een clou was er niet altijd, maar het was heel bijzonder. . . . . . .

Later kwamen ook films van Monty Python uit, zoals “Life of Brian” en “The meaning of Life”. Uit die laatste film heb ik citaten genoteerd die ik heb gecombineerd met door mij gemaakte foto’s. Dat levert spannende combinaties op, die gerust gelabeld kunnen worden als absurdistisch, surrealistisch, vreemd.

De foto’s heb ik verzameld in een boekje. Het op je gemak kunnen bladeren en het na elkaar zien van de foto’s in plaats van het snel digitaal tot je nemen van beelden vanuit een overzicht zoals op deze pagina bepalen sterk hoe je het project ervaart.

De teksten zeggen niets over afgebeelde personen. De combinaties heb ik gemaakt omdat het visuele en tekstuele elkaar prettig beïnvloeden.

Open het boek als pdf.